Welcome to Our Website

5 must-have kontorartikler til din hjemmevirksomhed

Hvis du har en hjemmevirksomhed, er det vigtigt at have de rigtige kontorartikler for at kunne være produktiv. I dette blogindlæg vil vi gennemgå fem uundværlige ting, som enhver iværksætter har brug for til sit skrivebord derhjemme.

1) Printer med printerpatroner – Det er vigtigt, at din printer er i stand til at producere udskrifter af høj kvalitet, når det er nødvendigt. Toner eller blæk? klik her og bliv klogere. Sørg for at fylde op med blæk/toner og papir, inden det løber tør! Du skal hurtigt kunne udskrive eller kopiere dokumenter, når du er hjemme.

Der er forskel på printerne, nogle kan det mest simple, hvor andre printere kan meget mere end det. Hvis du scanner meget, eller gerne vil kunne printe direkte fra din telefon, bør du vælge en printer, der er kompatibel med det. 

2) Skrivebordslampe – Selv om de fleste iværksættere arbejder fra deres computere i dag, gør det lettere at se, hvad du arbejder på i aftentimerne, hvis du har en skrivebordslampe til rådighed. En god tommelfingerregel er én klar pære pr. 100 kvm plads for at opnå de bedste belysningsresultater.

3) Et hæve/sænke bord og en god kontorstol – Det er vigtigt at have det rigtige skrivebord til din kropstype. Hvis du har ryg- eller nakkeproblemer, bør du overveje at købe en stol med komfortfunktioner, der kan lindre smerter under arbejdet.

4) En god og solid computer med adgang til hurtig internet. Hvis bare man har en computer og adgang til nettet, så kan man drive stort set alt, fra sit eget hjem. Hvad der er en god computer, er der delte meninger om, noget er til Mac, andre til HP, det vigtigste er, at den er hurtig og effektiv.

5) Ringbindsmapper er en super god ting at have, når man har sit eget kontor. Et ringbind gør, at selv de vigtigst papirer, nemme at finde. Det skaber et bedre overblik, hvis man skal finde et vigtigt stykke papir.