Welcome to Our Website

Google Ads – start rejsen med annoncering i dag

Ønsker du at starte rejsen inden for digital markedsføring, men ved ikke hvordan du kommer i gang? Læs med her og lær mere om Google Ads og hvordan du kommer bedst i gang. Derudover giver vi dig også råd om, hvordan du kan finde det rette bureau til at guide dig mod succes. 

Find de rigtige kampagnetyper 

Der er flere forskellige kampagnetyper i Google Ads, det er derfor vigtigt, at inden du påbegynder annonceringen, har fundet den kampagnetype, der passer bedst til din virksomhed. Det er en god ide, at lære noget om alle kampagnetyperne, inden du blot kaster dig ud i at annoncere på Google.

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilken kampagnetype der passer bedst til dig og hvordan performance vil være. Du kan derfor ikke blot gøre det alle andre gør, fordi der måske er en anden kampagnetype, der passer bedre til din virksomhed.

Find et bureau 

Det kan være en god ide, at finde et performance marketing bureau til at hjælpe dig i gang med annonceringen. De kan gå ind og analysere, hvilke kampagnetyper der vil være bedst for dig og din virksomhed. De kan derudover gå ind og finde en masse søgeord, som I kan byde ind på, som du måske ikke selv havde tænkt dig at bruge. 

Inden du finder et bureau, er det en god ide, at lægge et marketingbudget. På den måde kan du sammen med dit bureau lægge en plan for, hvordan pengene skal bruges, så du får det bedste ud af dine annoncer. 

Hvordan finder jeg et bureau?

Der er flere ting, som er gode at tjekke, inden du vælger dit bureau til at hjælpe dig med performance marketing. Det er vigtigt, at du finder et bureau, hvor du kan se et langt samarbejde med. Det er derudover vigtigt, at du tager alle deres anbefalinger til dig og arbejder med de ting, som de evt. siger skal ordnes. Disse anbefalinger kan være med til at hjælpe med performance, så I får det bedste ud af jeres annoncer. 

Der er flere måder til, hvordan du kan finde et godt bureau. Du kan høre, hvem de bruger til deres markedsføring eller du kan blot lave en god research på Google. Der er flere bureauer´er som står klar til at give dig et uforpligtende tilbud på markedsføring. En af disse er Cognito Digital, som sidder klar med deres specialister.