Welcome to Our Website

Autoriseret El-installatør og Elektriker i København | P.B. Nordic El-service 51939300

Din Autoriserede Elektriker i København, Frederiksberg og Kastrup

Har du brug for en professionel elektriker til at løse dine el-opgaver i København, Frederiksberg eller Kastrup? Hos PB Nordic tilbyder vi pålidelige og effektive løsninger til konkurrencedygtige priser. Uanset om det drejer sig om små reparationer eller større installationer, står vores erfarne elektrikere klar til at hjælpe dig med alt inden for el-arbejde og vedligeholdelse. Vi sørger for, at dine installationer er sikre og fungerer problemfrit.

Hvad kan PB Nordic hjælpe dig med?

PB Nordic tilbyder en omfattende række af el-tjenester til både private og virksomheder i København, Kastrup, Roskilde og Nordsjælland. Her er nogle af de opgaver, vi kan hjælpe med:

Udskiftning af eltavle: Hvis du har brug for en ny eltavle, kan vores autoriserede elektrikere sørge for en korrekt og sikker installation, så du opnår en optimal strømfordeling i din bolig eller virksomhed.

Jordspyd: For at beskytte dit hjem mod elektriske stød er det vigtigt at have et korrekt installeret jordspyd. Vores elektrikere sørger for en sikker installation i overensstemmelse med gældende regler.

Installation af elbil-lader: Med det stigende antal elektriske køretøjer er behovet for opladningsmuligheder også stigende. Vi kan installere en ladestation til din elbil, så du kan oplade bilen sikkert og bekvemt derhjemme.

Nye elinstallationer: Står du over for en renovering eller nybyggeri, kan vi hjælpe dig med at installere nye el-systemer, der er sikre og moderne.

Montering af vaskemaskine: Vores elektrikere sørger for, at din vaskemaskine bliver tilsluttet korrekt og sikkert, så du undgår problemer med strøm og vandtilslutning.

Opsætning af belysning: Vi hjælper dig med at vælge og opsætte belysning både indendørs og udendørs, så du får den rette atmosfære og funktionalitet i dit hjem eller din virksomhed.

Fejlsøgning: Har du problemer med strømsvigt, kortslutninger eller andre el-relaterede problemer? Vi tilbyder professionel fejlsøgning og reparation, så dit el-system fungerer optimalt.

Renovering af el-installationer: Ved opdatering af ældre bygninger kan der være behov for en opgradering af el-systemerne. Vi sikrer, at dine installationer lever op til nutidens standarder og sikkerhedskrav.

Udskiftning af HPFI-afbryder: En HPFI-afbryder er afgørende for sikkerheden i dit hjem. Vi kan udskifte gamle afbrydere og sikre, at dit system er opdateret og fungerer korrekt.

Rammeaftaler til andelsboliger: Vi tilbyder skræddersyede rammeaftaler til andelsboligforeninger, som inkluderer regelmæssig el-service, vedligeholdelse og døgnvagt.

Hvorfor vælge PB Nordic?

Når du vælger PB Nordic som din elektriker i København, får du en erfaren og autoriseret elektriker, der leverer el-tjenester af høj kvalitet. Vores team arbejder i henhold til de nyeste sikkerhedsstandarder og sørger for, at alt arbejde udføres med præcision og omhu.

Leder du efter en elektriker i Kastrup? Vi dækker ikke kun København, men også områder som Kastrup, Frederiksberg, Roskilde og Nordsjælland. Uanset opgavens størrelse står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Har du brug for en autoriseret elektriker til at udføre en opgave? Kontakt PB Nordic for gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud, der er tilpasset dine behov.

Du kan ringe til os på 51939300 eller besøge vores hjemmeside for mere information. Vi dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, herunder Frederiksberg, Kastrup, Dragør og flere andre områder.

PB Nordic er din foretrukne elektriker i København og omegn, klar til at hjælpe med alle typer el-opgaver.