Welcome to Our Website

De bedste opvaskemaskiner i 2022

De bedste opvaskemaskiner i 2022

Mange af opvaskemaskinerne på markedet i dag er store, støjende og utroligt ubelejlige. Og hvis du køber en ny opvaskemaskine, betaler du sandsynligvis en smuk krone for privilegiet at have en enorm klump plast i dit køkken, tage meget plads og kræve konstant opmærksomhed. Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at der er en miljøvenlig, lille, energieffektiv og meget effektiv opvaskemaskine på markedet?

  1.Spabad WSIO 3O23 PFE X

Økonomisk og kraftfuld opvaskemaskine.

Mød Whirlpool WSIO 3O23 PFE X, som er opvaskemaskine bedst i test og er en maskine, der har stor energieffektivitet (energiklasse A ++), kapacitet (op til 10 sæt) og rengøringsydelse.

En af mine yndlingsfunktioner er PowerClean, et turbo boost-program, der bogstaveligt talt suger fedt ud af retterne. Plus, selvom det ikke er skjult bag en møbeldør, er det en af de mest støjsvage maskiner på markedet.

  2.Indesit DFP 27B + 96 Z

Enkel opvaskemaskine, men med alt hvad du behøver.

Indesit DFP 27B+96 Z har et enkelt design og funktion, men den imponerer med sin gode rengøringsevne og lave driftsomkostninger (energiklasse A++). Når alt kommer til alt, er det ikke de vigtigste faktorer, når du køber en opvaskemaskine?

Det er værd at bemærke, at Indesit DFP 27B + 96 Z har alt hvad du behøver for at gøre den til din ideelle ven: den er enkel at indlæse, og den valgfri vaskemulighed giver dig mulighed for at fjerne den øverste kurv for at lægge ekstra store ting i den, inklusive den bedste stegepande. Babyplejecyklussen, som er beregnet til at fjerne 99,9% af bakterierne fra babyflasker, tænder og legetøj, er ideel til dem med et lille barn.

  3.Indesit DFG 26B1

Let at betjene og relativt lav pris.

Har du ikke rigtig travlt med at forsøge at jage den nyeste teknologi, men vil bare have rene retter til en lav pris? Indesit DFG 26B1 opvaskemaskinen er det rigtige valg for dig. Enhedens funktioner kan opsummeres i en shortlist: en enorm central knap til valg af et af seks programmer, tænd / sluk, startforsinkelse og den kryptisk betegnede MyTime-funktion, hvilket reducerer vasketiden.

Kort sagt fungerer Indesit DFG26B1 som en enkel, brugervenlig opvaskemaskine, der også er miljøvenlig.

  4.Hotpoint-Ariston HSFO 3T223 W

En smal opvaskemaskine, der skiller sig ud for sin høje ydeevne og fleksibilitet.

På trods af at det er en lille model, har Hotpoint-Ariston HSFO 3T223 W alle egenskaberne ved virksomhedens versioner i fuld størrelse (60 cm). Som et resultat modtager du en A ++ energiklassificering samt ni forskellige vaskeprogrammer og indstillinger. Indlæsning er meget let, og selve modellen er meget funktionel: det øverste stativ er højdejusterbart, der er foldbare tænder til små plader, og bundstativet har foldbare grydestøtter.

  5.Bosch SKS62E22

Kompakt mulighed for en lille lejlighed.

Bosch SKS62E22 har seks indbyggede driftstilstande, herunder et specielt program til skrøbelige varer samt økonomiske og hurtige tilstande. Med et begrænset antal beskidte retter er halvbelastningsindstillingen også ret nyttig.

Enheden inkluderer også en kondenstørrer. Efter den sidste cyklus med opvask med varmt vand lades opvasken tørre i opvaskemaskinen, og vand i form af kondensat samles på opvaskemaskinens vægge og løber ned.