Welcome to Our Website

Den hårde dag, som endte med at blive endnu hårdere.

Det var en mandag morgen, jeg var lige stået op. Jeg var virkelig træt, og ville bare gerne ligge mig til at sove igen. Klokken var omkring 7, og jeg skulle være i skole om nogle timer, som jeg virkelig ik havde lyst tæt. Jeg ville bare gerne ligge i min seng, og sove i flere timer. Men det kunne jeg ikke, for ellers ville jeg få fravær, som jeg ikke har råd til at få. Så jeg blev nødt til at tage mig sammen, og rejse mig, og gøre mig klar. Det gjorde jeg så. Jeg tog tøj på og gik ned for at spise noget morgenmad. Jeg håbede at det ville være en god dag, og at den ikke ville være så slem, selvom jeg virkelig var træt. Jeg børstede så mine tænder, og begyndte at gøre mig klar til at tage ud ad døren. Jeg tog så imod skolen. Jeg kom heldigvis lige til tiden. Det var en ret kedelig dag. Vi havde matematik og jeg kedet mig virkelig. Det blev så endelig frikvarter, og vi tog udenfor. Vi tog ud for at spille noget fodbold, mig og mine venner. Det plejede vi altid i frikvarteret. Vi elskede bare at spille fodbold og det hjalp også på at gøre en frisk. Det uheldige skete bare. Jeg fik tabt min telefon, og min skærm smadrede. Jeg kunne slet ikke bruge den. Jeg valgte at tage ned til fixphone.dk i Helsingør. Klokken blev 15 og jeg fik fri. Jeg tog direkte ned til fixphone, for at få min skærm skiftet. Det fik de klaret hurtigt, og til en fornuftig pris. Jeg vendte så hjem igen med en helt ny skærm. Jeg var virkelig glad igen, og skulle bare hjem og slappe af.