Welcome to Our Website

Fokusér på din kerneforretning

Det kan være meget ressourcekrævende at være selvstændig. Ikke nok med at du har lanceret et produkt eller en ydelse, så skal du have det produceret, du skal markedsføre din forretning og skaffe kunder. Måske har du medarbejdere, der skal varetages, osv. osv.

Derudover kommer alt det administrative, der for de fleste selvstændige konstant ligger som en tung sky over hovedet.

Det administrative arbejde

Omfanget af det administrative arbejde forbundet med at være selvstændig, eventuelt med medarbejdere, kommer som en overraskelse for de fleste. Der skal bogføres, faktureres, betales regninger, indberettes moms, laves løn, osv. osv. Måske har du en hjemmeside, der også skal vedligeholdes og en webshop, hvor dine produkter hele tiden skal opdateres og ordrer, der skal håndteres. Og dette kommer alt sammen ud over dit kerneområde, som er årsagen til, at du overhovedet er selvstændig, nemlig dit produkt eller din ydelse, som skal udvikles, forbedres og ikke mindst give dig indtjening. Der er ikke noget at sige til, at de færreste selvstændige kan nøjes med en arbejdsuge på 37 timer.  

Lad andre klare papirarbejdet

Ved at lade andre om at klare det administrative, får du frigjort tid til dit kerneområde. Alt afhængig af dit behov for hjælp, kan der skræddersyes en løsning, der passer til dig. Måske har du fint styr på den løbende fakturering og bogføring, men har svært med at få lavet afstemninger, moms og løn. Så er det her, der kan sættes ind med ekstern hjælp.

Måske er det markedsføring eller håndtering af hjemmeside, der volder problemer. Så er det her, der skal findes en løsning. 

Balance i hverdagen

Det er de færreste, der kan holde til at arbejde 80 timer om ugen over en ret lang periode. Det er også de færreste, der har lyst til at gøre det. Særligt hvis man også har en familie at tage hensyn til. Derfor er det et udtryk for ansvarlighed at erkende, at man ikke kan nå det hele selv. Fokusér på det, du er dygtigst til, det, der skaber omsætning og dermed dit fundament. Og lad så andre om at gøre det, de er bedst til, nemlig at få maskineriet bagved til at køre.