Welcome to Our Website

Forbrugere foretrækker kompatible ladere til Macbook

Ejer du en bærbar Macbook computer, og befinder du dig i en uheldig situation lige nu, hvor du ikke kan få strøm til din laptop, da din nuværende, originale oplader er defekt, så stop op engang.

Brug nu et par minutter på at læse denne artikel igennem, inden du forhastet kaster unødvendigt mange penge efter en ny, original Apple oplader; den korte læsetid kan nemlig spare dig mange penge!

Foruden originale Macbook opladere fra Apple, findes der nemlig væsentligt billigere alternativer på markedet; tusindvis af forbrugere foretrækker tilmed alternativerne over originale Apple Macbook opladere – og med god grund, hvis du spørger os!

Kompatible opladere til Macbook
Alternativerne, som vi nævner ovenfor, går i daglig tale også under navnet kompatible opladere til Macbook.

Kendetegnende for kompatible Macbook opladere er, at de bliver produceret af tredjepartsproducenter uafhængige af Apple, hvorfor de altså ikke er originale Apple Macbook opladere.

Kompatible opladere til Macbook bestilt på hjemmesiden Pixojet.dk minder dog til forveksling om originale Apple opladere til Macbook.

Sammenligner du en kompatibel oplader til Macbook med en original oplader fra Apple, vil der, foruden et manglende Apple-logo, ikke være mange uligheder at spotte.

De kompatible Macbook opladere, som tilbydes hos pågældende forhandler, matcher desuden originale Apple strømforsyningers funktioner, kvalitet og materialer. Alle ladere er ydermere CE-godkendte, og der tilbydes 2 års produktgaranti.

Med andre ord så er du som forbruger/kunde lige så godt stillet ved køb af en kompatibel oplader, som du er, hvis du køber en original oplader fra Apple i eksempelvis en fysisk butik.

Hvad, der til gengæld adskiller en kompatibel oplader til Macbook og en original Apple Macbook oplader, er prisen – i en ret bemærkelsesværdig grad tilmed og til stor gavn for din pengepung.

Magsafe, Magsafe 2, USB-C
Der findes opladere til Macbook med 3 forskellige stiktyper; Magsafe-, Magsafe 2 samt USB-C stik.

Magsafe-stikket betegnes også som et L-stik, Magsafe 2-stikket som et T-stik og USB-C-stikket selvsagt som et USB-C stik (vendbart).

Både Magsafe og Magsafe 2 opladere til Macbook fås med en strømstyrke på hhv. 45W, 60W og 85W.

USB-C opladere til Macbook fås med en strømstyrke på hhv. 29W, 61W, 87W og 96W

Opladere med alle de ovenfornævnte stiktyper og strømstyrker fås i en kompatibel udgave på Pixojet.dk, så du, uanset hvilken Macbook-model du måtte have, kan lægge den rette oplader i indkøbskurven og klikke den hjem til en fordelagtig pris.

Skulle du være i tvivl i om, hvilken kompatibel oplader, der er den rette til din specifikke Macbook bærbare computer, så er der hjælp at hente i forhandlerens udførlige guide.

Kan det få konsekvenser for min Macbook, hvis jeg bruger en kompatibel oplader?
Det korte svar er ’det er ikke til at udelukke’ – medmindre du blot tænker dig en smule om.

Der findes i dag utrolig mange alternativer til originale Apple strømforsyninger, og når du skal vælge en kompatibel oplader til din Macbook, er det væsentligt, at du viger udenom ladere, som eksempelvis ikke overholder lovkrav eller er produceret for billigt.

Kommer du til ovenstående, vil vi nemlig ikke udelukke, at det kan få konsekvenser for din Macbook.

Køber du din kompatible oplader igennem Pixojet.dk, garanteres du derimod, at laderen har en CE-mærkning, hvilken er din sikkerhed for, at laderen er produceret i overensstemmelse med alle gældende lovkrav for CE-mærkningen og EU-lovgivningen.

Hvad sker der, hvis jeg vælger en oplader med for lille eller for stor watteffekt til min Macbook?
Grundlæggende anbefales du at vælge en oplader til din Macbook med den rette watteffekt.

Vælger du en oplader med en for lille watteffekt, end hvad beregnet er til din Macbook, vil strømforsyningen ikke kunne levere nok strøm til din computer.

Vælger du en oplader med større watteffekt, end hvad beregnet er til din pågældende Macbook model, vil du ikke opleve problemer, og hverken din Macbook, opladeren eller ladekablet kan tage skade som følge heraf.

Årsagen til, at det er anbefalelsesværdigt at vælge en oplader med ret watteffekt er, at du ikke opnår nogen fordele ved eksempelvis at bruge en oplader med større watteffekt end beregnet; opladeren vil til eksempel ikke få din computer til at lade hurtigere op af den grund.