Welcome to Our Website

Hvordan fik Jordan sit ikoniske Jumping Man-logo?

Jumping Man-logoet er et af de mest kendte logoer inden for sport. Det er det godkendelsesstempel, der gives til Nikes bedste designere og kunstnere, som skaber de mest innovative, stilfulde og mindeværdige sneaker-designs. Nike-designere og -kunstnere kan bruge op til 200 timer på at designe det perfekte Jumpman-logo. Mærkets logo er så vigtigt, at det endda er blevet brugt til at markedsføre andre produkter. I 2011 udgav Nike f.eks. en skoserie kaldet Nike Dunk Highs. Skoene havde Jumpman-logoet som en hilsen til mærkets historie. Andre virksomheder har også brugt Jumpman-logoet til at markedsføre andre produkter. Jordan Brand og Jumpman er gået sammen om at udgive sneakers, tøj og tilbehør. Her er alt, hvad du behøver at vide om Jumpman-logoet.

Hvordan fik Jordan sit Jumpman-logo?

Nike startede som en virksomhed, der fremstillede sneakers. I 1971 forsøgte Nike-stifteren Philip Knight at sælge sine sko i Europa. Han sendte breve og brochurer ud for at forsøge at markedsføre skoene, men de blev ikke solgt. Til sidst besluttede han sig for at ændre navnet på sit produkt fra “Nike” til “Jumpman”. Navnet Jumpman kan spores tilbage til en animationsfilm, der udkom omkring den tid, og som hed “Who Framed Roger Rabbit”. I filmen blev en af figurerne kaldt “Jumping Jack”, så det virkede som et perfekt match til Nikes nye logo. Og der har du det – Jumpman-logoet blev skabt med et nik som tak til Who Framed Roger Rabbit?

Jumpman-logoet har eksisteret i årtier

Jumpman-logoet har eksisteret siden 1970’erne. Nike-designeren Carolyn Davidson, der er ansvarlig for logoet, skabte det efter at have bemærket en tegning af den legendariske kunstner og designer Karl Lagerfeld. Nike-designere og kunstnere bruger op til 200 timer på at designe det perfekte Jumpman-logo. I 2011 udgav Nike en serie sko kaldet Nike Dunk Highs. Skoene havde Jumpman-logoet som en hilsen til mærkets historie. Andre virksomheder har også brugt Jumpman-logoet til at promovere andre produkter. Jordan Brand og Jumpman er gået sammen om at udgive sneakers, beklædning og tilbehør.

Nike-designere er besat af Jumpman-logoet

Nike-designere elsker Jumpman-logoet. Mærkets signaturlogo er også en besættelse for Nikes bedste kunstnere og designere. Faktisk bruger mærkets kreative team op til 200 timer på at designe den perfekte version af Jumpman-logoet. Jumpman-logoet er så vigtigt for Nike, at det endda har en plads i deres markedsføringskampagner. I 2011 udgav Nike en serie sko kaldet Nike Dunk Highs. Skoene havde Jumpman-logoet som en hilsen til mærkets historie. Andre virksomheder har også brugt Jumpman-logoet til at promovere andre produkter, herunder Jordan 1 Brand og Jumpman selv.

Jordan Brand-sko med Jumpman-logo

Jumping Man-logoet er et mærke for Nike’s Jordan Brand-sko. Jumping Man-logoet blev skabt af en Nike-medarbejder ved navn Tony Price. Price havde arbejdet på “Nike Air”-designet i 1978, da han blev inspireret af en tegning af en mand, der hoppede i luften. Han tegnede flere skitser, men kunne ikke lide dem, så han lagde dem til side og vendte sin opmærksomhed mod andre designs. Da Price endelig vendte tilbage til sin oprindelige skitse af den hoppende mand, så han en mulighed for, at den kunne blive til noget større end blot et skodesign. Jumpman-logoet har været brugt som mærkeidentifikator for Nikes Jordan Brand-sko siden 1985. Det optrådte første gang på Air Jordan VI og har siden været med på alle sko, der er blevet udgivet under mærket.

Nike og Jordan er gået sammen om at udgive sneakersokker

Hvad er en sneaker uden sokker? Nike har slået sig sammen med Jordan Brand for at producere en serie sokker kaldet Dunk Low Socks. Sokkerne har Jumpman-logoer på både for- og bagsiden med det ikoniske Jumpman-logo fra Nike Dunk High-sneakers. Sokkerne fås i fire farver: sort, hvid, rød og navyblå. De sælges for 24,99 dollars på NikeStore.com, og du får gratis forsendelse, hvis du bruger 50 dollars eller mere. Hvis du leder efter nogle nye spark, der passer til dine seje sokker, er disse dine nye bedste venner.

Jumpman-logoet er overalt!

Jumpman-logoet er overalt hos Nike. Der findes hundredvis af produkter med dette symbol. I 2011 blev Jumpman endda brugt som et salgsfremmende værktøj for Nikes nyeste serie af sko. Jordan Brand og Jumpman er gået sammen om at udgive sneakers, beklædning og tilbehør.

Konklusion

Lær, hvordan Jordan fik sit ikoniske Jumpman-logo! Jumpman-logoet har eksisteret i årtier og er blevet et verdensomspændende ikon. Uanset om det er Jordans berømte double jump dunk, det berømte Jumpman-logo eller selve Jordan-brandet, har Jumpman-logoet været næsten overalt. Nike-designere var besat af logoet, og Nike og Jordan er gået sammen om at udgive sneakersokker. Jumpman-logoet er overalt!