Welcome to Our Website

Mig og min families nye hjem

Jeg sad derhjemme og så en film med min mand, og mine tre børn. Jeg er en 30-årig kvinde der arbejder som læge. Vi bor i en lejlighed, i København som vi snart har tænkt os at flytte ud af. Vi har boet her i mange år, lige siden børnene var helt små. Men nu de blevet ældre, og vi alle har brug for noget større og mere plads. Mine to tvillingedrenge har et lille et mandsværelse, som de føler sig alt for presset i. Hele lejligheden er bare for lille til os. Vi har set på en masse huse, men dat har været svært at finde et. Vi har nemlig alle besluttet os for at vi i stedet for finder en lejlighed, så vil vi gerne hellere bo i hus. Det er bare meget sværere end vi troede. Men der gik så nogle dage og det lykkedes os endelig at finde et som vi alle kunne lide. Det var et smukt hus, der lå ude på en fantastisk gade. Vi elskede miljøet og det hele. Huset havde fire soveværelser, så der var nok til at alle børnene kunne få hver deres soveværelse. Alle rummene var bare store. Stuen var stor, så der var godt med plads til vi alle kunne være derinde, hver gang vi så en film. Køkkenet var stort, og det var min mand meget glad for, fordi han elskede at lave mad. Der var også en stor og smuk have. Det gjorde at vi overvejede at købe en hund, fordi det har børnene også ønsket sig i flere år.

Vi besluttede os for at købe huset. Så mig og min mand tog ind på letfinans hjemmeside, og der fik vi et godt lån. Lige så snart vi modtog lånet så købte vi huset. Alle børnene elskede det, og det samme gjorde vi.