Welcome to Our Website

Festen jeg glædet mig til at holde for min mor

Jeg sad derhjemme og så en god film. Jeg hyggede mig virkelig. Der var fredag, som betød at det var weekend, og vi alle elskede weekend. Jeg ved ikke helt hvad jeg skulle i dag og i morgen, men en til jeg helt sikkert skulle søndag var at holde den fedeste fest for min mor. Hun fylder nemlig 45 år, og hun fortjener virkelig den bedste fødselsdag nogle sinde. Derfor har mig og min familie arrangeret en fødselsdagsfest for hende hvor hele familien kommer. Det skulle virkelig være stort vi har købt en masse balloner, og pynt. Vi har også været inde på en side ved navn shop.festgear.dk, hvor vi har købt et virkelig flot ballonbue sæt. Det måtte vi bare have til festen. Udover det så har vi også lejet et skønt og stort telt til hendes store dag. Hele familien kom jo, så derfor er det vigtigt er der er nok med plads, så vi alle havde det godt. Vi fandt de skønneste telt inde hos festgear.dk, som jeg virkelig glædet mig til at holde festen i. i dag skrev min veninde så, og hun ville gerne komme over. Det gjorde hun så, og vi fik hygget os. Vi købte nogle snacks og fik snakket. Hun endte med at blive her længe, men det var så hyggeligt. det blev så sent, at hun endte med at sove her, og tog tidlig hjem næste morgen. Lørdag fik vi så resten gjort klar til min mors fest. Vi fik alt pynten sat op, og alt var bare perfekt. Næste dag var det så hendes store dag, og det var så hyggeligt. hele familien kom, og vi alle fik snakket, og hygget os så meget. Jeg var sikker på at min mor fik en god dag, og det var det vigtigste.