Welcome to Our Website

Overraskende investeringstip: Ure har givet gode afkast i de senere år!

Har du nogensinde tænkt på ure som en investeringsmulighed? I de senere år har mange mennesker købt smukke ure – særligt fra schweiziske urproducenter.

For de fleste er det et modemæssigt statement at bære et fedt ur. Gerne ure, der passer til resten af din garderobe. Og jo, ure er helt klart et lækkert fashion statement. Men de kan være så meget mere.

Faktisk kan ure bruges som investeringsobjekter. Investering i ure er blevet en stor ting i de senere år, og værdimæssigt har luksusure udvist en meget attraktiv prisudvikling.

Investering i ure er de senere år blevet en attraktiv investering

Du kan tænke på investering i ure som en passiv investering. Når først du har købt uret, skal du bare vente på, at det bliver mere og mere værd, samtidig med at du kan nyde uret og bære det, når du har lyst. Det vigtigste er, at du vælger at investere i de urmodeller, som faktisk bliver flere penge værd.

Og for at kunne foretage en sådan privat investering, vil det give mening for dig at vælge en rådgiver. Det skal være din sparringspartner, som hjælper dig med at vælge de ure, der passer ind i netop din investeringsmæssige ambition.

Som investorer har vi forskellige midler, forskellig risikoprofil og forskellig tidshorisont. Og det skal din investering i ure passe til.

Så hvis du investerer i ure, har du ikke bare udsigt til et godt afkast. Du får også objekter, du kan have fornøjelse af, samtidig med at de bliver mere værd.

Ure som investeringsprodukt er blevet attraktivt i de senere år

Nu tænker du sikkert: Hvad er grunden til at ure pludselig udvikler sig så prismæssigt eksplosivt, som det har været tilfældet?

Den vigtigste grund er, at urproducenternes produktion er meget begrænset – og meget lavere end efterspørgslen. De søger at fastholde høj kvalitet for deres brands skyld, og ønsker ikke at kapitalisere på en kortsigtet værdistigning gennem at tage højere priser. I stedet opererer de med ventelister.

Derfor har det såkaldt sekundære marked, hvor ure købes op og sælges videre, kunnet kapitalisere på værdistigningerne i stedet. Og det er også din chance for afkast på investering i ure.